torsdag 16. september 2010

pretty house lamplove this gorgeouse white house lamp from a design called Patrick H. Couldn´t find their website, but it comes from a shop called globen.net. I bought it the other day and i love it. Fits perfectly in my kitchen window.

2 kommentarer:

  1. fin lampe:)

    sv: Tusen takk for kjempe hyggelig kommentar! tja, blir ofte til at eg og handler på h&m og billigbutikkane.. og dei har jo mykje bra. Både cubus, lindex, bikbok, kappahl og h&m har jo masse bra, men butikker i førde som e litt utenom og som du kan finne noken skatter i e fks. Bonito på gamle handelshuset, eller marcell på nye handelshuset.. ellers handler eg andre type klær på nettet, kjekt og ha noke som ikkje alle andre har, og då blir det nettshopping på asos.com, forever21.com og topshop.com :)

    SvarSlett
  2. takk for koselig kommentar selv:) eg har veldig lyst på en shopping tur til førde snart! synes cubus, og lindex har blitt mye mer mote bevisste og moderne det siste året, men savner bianco footwear, zara, mango, og tenk å hatt urban outfitters?? er ofte på asos og ikke minst favoritten; topshop. synd med toll avgiftene som kommer i tillegg(da blir alt så DYYYRT), men skal ikke klage. Er artig å vite at det er andre motebevisste i fylket som deg:)

    SvarSlett